Rättelse!!

Hoppsan hej....när jag så ingående skrev ner vilka som kom till vår enkla boning på påskafton råkade jag glömma två av de käraste personerna...lilla Pappa Hortans och så Adam såklart! De kom ju oxå och åt...eller ja nu så här i efterhand har jag hört att en del av de tu både åt och lämnade tillbaka hihi...så går det när man festar natten lång. Jag hoppas att han får det roligt i helgen ialla fall.

Äntligen friska!!

Japp, nu är vi på banan igen....tjohoo!! Visserligen tycker jag att det är lite trist att jobba, men vad gör man inte för pengar....ja det blir det ju inte så mycket med när man är hemma med sjuka barn hela tiden , men, men, vatten och bröd har ju fler än jag klarat sig på...hihi.

Anton mådde ju lite smådåligt natten till måndag...ja han kräktes ner nästan hela sovrummet, men det blev bara en gång, sedan var han i gång dagen efter fylld av energi, medan jag verkligen gick på lågvarv, kände mig som en urvriden skurtrasa. Hade ont i hela kroppen och feber, usch vad det var synd om mig.....men när Tobias kom hem så tog han barnen och åkte in till stan och när de kom hem så hade de med sig en bukett tulpaner....då kände jag mig lite piggare.

Igår var vi hemma och njöt av det vackra vädret.....hoppsan!! Nu kallar plikten....tjingeling!!

RSS 2.0