Nu är det på G!!

Ja alltså inte jag, inga känningar än....haha, än är det ju ca 7 veckor kvar.
Nej vår lilla kanintjej har fått manligt sällskap, grannen Alfons har flyttat in. En liten fin kaninpojke och nog har de fattat tycke för varandra....de kör på från morgon till kväll, det började inte så bra....det var Lina som tog kommandot och klev på Alfons över huvudet, med efter några försök så fick de in snitsen. Så nu får vi se om vi inom fyra veckor har små kaninbebisar. Vi började prata om det nere i Jönköping och Anton och Alva blev eld och lågor, jag tror att det är bra att få följa små bebisar från början, när vi var små hade vi sex eller sju kullar med kattungar och det var lika spännande varje gång.

Igår fick de unga tu även en ny fin tvåvåningsbur, som de verkar trivas bra i.

Ha det så bra!!

Heeeej!!

Ja det var verkligen inte igår jag var in och uppdaterade här, men nu känner jag mig redo.
Magen den växer, men är ganska liten ändå, vi var in på UL i måndags och allt såg bra ut, det var en liten krabat som snurrade runt därinne, ligger ca 10 % under snittet. Men vi är inte oroliga, båda Anton och Alva var små när de föddes.

Vi har klarat av en två veckors tripp med husvagn, vi hyrde en vagn i Örebro, den var sådär, men semestern blev bra. Vi började i Motala en vecka sedan fortsatte vi till Gränna där vi bara stannade till över dagen och sedan ner till Jönköping til Tobias bror , sambo och lilla son. Där stannade vi och sov på Rosenlunds camping i tre nätter. Vi hann med en båttur med Mikael, Elin och Leon och Anton och Alva åkte sexhjuling, traktor, åkgräsklippare och hälsade på en hel hög med djur. Det var hästar, katter, getter ( getingar enligt Alva ), får och hundar. Större delen av djuren hälsade vi på när vi var till stadsparken i Jönköping, rekomenderas verkligen! En sååå stor och vacker stadspark, perfekt utflyktsmål med en liten pickninck och familjen. Vi spelade minigolf och käkade glass och hade en supertrevlig dag, utan regn.

Sista stoppet blev en tvådagars i Gränna, riktigt mysigt, en toppencamping!! Vi var upp flera gånger i staden och kikade när de tillverkade polkagrisar, spännande och gott.
En kväll visade de utebio på en grusplan, skoj, skoj, men jag och Alva drog oss tillbaka till husvagnen ganska tidigt.

Sedan var det skönt att komma hem, hem till ett hus med mycket utrymme och som inte luktade utedass.....nästa sommar ska vi hyra en vagn här i närheten så att vi kan åka och lukta i den först!!


RSS 2.0