Snart slut på 2008...

Då är det bara lite drygt en och en halv dag kvar här på jobbet...johodå, jag jobbar till 14 imorgon. Sedan åker vi till Lena och Addam ( närmsta vänner) i Heby och firar in det nya året. Har sett på Lenas blogg att de har införskaffat Singstar...tjoho!! Det är roligt, men jag är inte så bra på det....huvudsaken är att man har skoj.

Idag har jag inte den bästa telefonrösten, låter som att jag har dragit en hel flaska Whiskey alldeles själv, men vad jag minns så gjorde jag inte det igår.

Nu ska jag kika lite på 3-telefoner....Ha det gott!!

Förkylningstips!!

När jag surfade runt på lite bloggar så hittade jag den här kommenatren hos Vimmelmamman, ska nog tipsa min man om detta:

Min morfar tjatade alltid om hatt-tricket när jag var förkyld. Man skulle koka rött vin, med lite kanel i (man kan ta glögg också) och sedan lägga sig i sängen med en hatt på fötterna. sen skulle man dricka så pass mkt varmt vin att man såg 2 hattar, så skulle man sluta och sova :-D

2008-12-16 @ 11:20:43

Väntar samtal...

För första gången ville Anton gå själv till bussen imorse!! Jag var i full färd med att göra mig iordning och Alva, hon ville oxå med, då sa Anton..: Nej mamma, jag vill gå själv till bussen! Ok....min stora lilla Anton. Han kom inte tillbaka, så han kom nog på bussen......

Alva var pigg hemma, åt både gröt och hård smörgås med keso och skinka.....klädde på sig, borstade tänder. När vi satt i bilen på väg till dagis frågade hon om hon fick vila ( brukar hon aldrig göra ) sedan var hon som en liten säck potatis....så nu väntar jag på att dagis ska ringa och säga att vi får hämta en sjuk Alva.

Det kan vara så att hon faktiskt är trött....igår hade jag lovat hela dagen att hon och jag skulle gå en promenad, men det var en massa annat som " bara " skulle göras först: städa, laga mat, vika tvätt, baka lussebullar, ta hand om och ge grabbarna fika när de kom hem, försöka få ordning på routern, vårt antivirusprogram, sitta i telefonkö......ja OK kanske inte de viktigaste sakerna, men, men, jag tyckte att de var viktiga saker igår.....
Iallafall....Alva somnade framför Bolibompa, jag skulle ta en promenad mad Adam och Saba, orkade inte ta mig till gymet. Då vaknar Alva i Tobias famn ( han är på väg upp i sängen med henne ) och säger att hon vill oxå följa med på promenad....så det får hon. Vi kom hem ca. 20.30, sedan var hon vaken till ca 21.30. Så det finns kanske en anledning till varför hon är trött idag.
Ha en bra dag!!


Hmmmm....bör nog tänka på hur vi pratar...

Idag när Tobias och bror Adam var på övervåningen, hör de plötsligt en röst från nedervåningn...: - Men va faan, vattnet kokar ju pappa!! Det var Alva 4 år som ropade......
Som man brukar säga, barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör....stämmer!

Från och med nu så kommer jag skärpa till mig lite extra, inte så att jag svär i varje mening, men visst har det hänt...

Disco...

Anton var på sitt första disco i fredags, det var femmorna som hade ordnat. Det var danstävlingar och så fanns det godis och festis att köpa. Anton och Noah ( klasskompis ) var i final i dansstopp, men Noah vann, en julkalender.
Anton berättade stolt att han hade vunnit i en annan tävling, att dansa med flest tjejer.....han hade dansat med åtta ( !! ) stycken. I pris fick han en jojo med tuggummi.

Lilla Anton, som faktiskt inte är så liten längre......

I love!!!



Den här klänningen fast i svart, vill jag ha!!! Var ner och provade den på lunchen......åhhh....är kär..men har tyvärr inte pengar just nu ....annars skulle den fått följa med mig hem idag. Ringde dock till min kära T och talade noga om var jag hade sett den och vilken storlek jag vill ha......hihi!
Slutade med att jag tog en pepparkaksfrossa efter maten istället....inte så smart kanske, med VÄLDIGT gott!!

Kära systrar!

Nu är det andra advent....snön lyser med sin frånvaro, men lite stämning är det ändå. Sitter här i soffan hos lillasyster och Peter, har precis piffat mig lite och druckit en god kopp kaffe, ätit lite pepparkakor och lyssnar på julmusik. Bara myyyser!!!

Vi var ut på Ohlins igår här i Skara, det var rooligt!! Förfestandet var inte heller helt fel....började med att ladda upp med ett Maraton av Vänner och lite smaskigt småplock och så vin såklart. Sedan sjöng vi Lips....haha lät kanske inte så bra som vi trodde, men röjde loss det gjorde vi ...)
Sen shakade vi loss på vardagsrumsgolvet......vilka mooves vi körde......är riktigt impad..hihi.

Väl nere på stan så fick vi dra igång dansgolvet, var nog själva och dansade den första timmen.....inte gjorde det oss något, desto mer plats att skaka rumpa på. Vill bara tacka mina systrar för en SUPER helg här i Skara, måste vi göra om snarast!! Puss och kram....

Nu är vi äntligen i Skara!!




Nu är vi här, lite bilder från gårdegen. Var på kareokebar....hihi, skoj, skoj!!








Snö!!!

Jag blev riktigt glad när jag tände lampan i sovrummet imorse och såg att marken var täkt med snö....Lika glad  blev jag inte då jag upptäckte att hela bilen var täckt med snö och snöborsten inte gick att hitta.
Nu har jag köpt en ny borste, med skrapa på....på Volvo. Känns som att det kan behövas imorgon när vi åker till Skara.
Läste i Annikas Blogg att hon känner sig lite risig....men skulle det vara så att hon blir förkyld eller så,  så kommer vi ändå, men vi kan bara ha en lugn hemmahelg systrarna H.

Idag har vi öppet till 21.00, men jag jobbar "bara" till 20, 9.30-20, det blir en del timmar. Som tur är får jag sluta lite tidigare imorgon, halv fyra redan, skönt då behöver vi inte stressa ner.

Ha det bra, lovar att det snart kommer lite kort, har äntligen fått in dem på datorn efter en hel del krångel...Kram!!   


Lägger in lite gamla bilder så länge....visst är min man underbart snygg...hihi!! ( han med de vackra öronen )

Almanacka....

I höstas fick jag ett tips av en av mina närmsta vänner Lena...(mamma Lena) på www.personligalmanacka.se kan man designa sin egen almanacka. Det har jag gjort nu, enkelt, roligt och bra pris. Ett julklappstips!!

Apropå julklappar...jag får lite ångest varje gång jag tänker på dem....har vi köpt tillräckligt.....har alla fått lika mycket, kommer de uppskattas....bla, bla, bla.....åhh!! Blir lite arg när jag tänker på vilken hets det är varje år. Därför känns det skönt att vi i söndags, första advent hade lite dragning om vem som skulle köpa till vem, bland oss vuxna.

T har redan fixat sin...hihi, blir riktigt bra tror jag.


Julklappar...:)

Igår åkte jag och Tobias  och handlada julklappar, skönt att ha det gjort så tidigt ändå....är nog första gången. När vi kom hem slog vi in allting och lyssnade på den nyinköpta julskivan med Shirley, Sanna och Sonja.....stämningsfullt.

Vi har ju kommit överens om att endast handla ett julklapp till en bestämd person, hade lottning i söndags.  ( gäller oss vuxna...)
Så rätt var det var så kom T smygandes med en lite påse....där låg ett paket med en klocka samt tre armband, så att man kan byta armband på klockan. Jag hade talat om att jag gärna ville ha dem....så i söndags på julskyltningen köpte han dem....älskling!

Vem vet....kanske det väntar ett litet paket till T oxå.....hmmmm, den som väntar får se.....;)

Känns lite konstigt ändå....att vara klar redan nu....tror kanske att det kan komma att bli ett och annat paket till....många dagar kvar till 24....hihi.

Kram, kram!

RSS 2.0