Spännande helg!

Äntligen!! Nu har hemligheten jag burit på ända sedan nyårsafton blivit känd.......i lördags skulle vi på dop. Lille Alvar skulle döpas, men vad ingen annan visste förutom jag, prästen och kantorn var att Addam och Lena tänkte överraska med ett bröllop.

Förra måndagen kidnappade jag Lena och tog med henne på en liten picknick i stadsparken i Uppsala och sedan gick vi på bio, det blev en lugn liten möhippa men ooo så trevlig.

Jag och Adam sjöng på dopet/bröllopet, och vi hade även spelat in en skiva med sångerna, men  inte förrän vi stod i kyrkan och för andra gången sjöng igenom " För kärlekens skull " sa Adam: Du syrran, det här är väl ingen dopsång?  ........hihihi, nej sa jag.

Det var ett väldigt fint dopbröllop och jag fällde några tårar, hela familjen Olsson var så fina.

Idag firar vi här på Stampers, Anton fyller 8 år.....Hurra, hurra, hurra!!!

Testpilot!!

Jag har anmält mig och min syster som testpiloter till en Canon kamera. Man får tesata en kamera under en månad och blogga om den och sedan får piloterna behålla kameran.
Det är ju precis en sådan kamera som jag vill ha och har tänkt köpa. Jag ser mig själv ta en massa fina bilder på barnen och allt runtomkring. Så blir vi uttagna kommer ni få se fina bilder här. Vår nuvarande kamera gör ju bara ränder på bilderna så den ligger i vila just nu.

Vill du oxå anmäla dig......gå in här...
http://www.smartson.se/testpilot-550D.html
 
Lycka till!!



Livet är underbart!!

Jag fick bara en sådan känsla att allt är så bra. Kaffet smakar bra, tvätten hänger ute, vi hade en bra morgon innan dagis och skola, även fast solen är bakom molnen så känns det bara bra.

På spisen puttrar en kulinarisk räksoppa med ärtor morot och räkor, som lilleman ska få smaka till lunch. Känns som att gröten står honom upp i halsen, eller så tycker jag, han smaskar i sig den gladeligen. Men jag känner mig nöjd om jag lagar lite mat till honom så att han får utöka sina smaklökar lite.

Ikväll är det fotbollsträning för Anton, Alva ska ut till Tilde och rida, eller köra hennes häst. Jag och Sebastian hänger med på en promenad om vädret håller i sig.

Nu tog det stopp......hoppas ni har en bra dag!!



Den här dagen som kortet togs hade Sebastian provat att äta mossa.....på tal om kulinariska upplevelser.

RSS 2.0