Ibland känns det som en tävling...

Idag är ingen bra dag...vet ej varför. Kikar runt lite på olika bloggsidor och tänker på min egen....jag har inte så mycket kort på mina barn i bloggen....är jag en sämre mamma/ bloggare då?
Jag förevigar inte alla små gulliga vardagssaker som händer men som av någon anledning bara läggs i min egen minnesbank....gör det mig till en sämre mamma??
Jag har inte gjort mina barns rum så mysiga och pyssliga som jag kanske skulle vilja....( är på god väg har beställt lite väggord och annat )
Tycker att jag för det mesta är arg och sur med kort stubin....hur är jag egentligen ??
Som jag sa, idag är ingen riktigt bra dag.

Jag vill vara en morgonpigg och glad mamma....
igår bakade jag bröd på morgonen...nej i förrgår, igår bakade jag bullar,  men brände nästan ena plåten, då jag var in och kikade på min pågående auktion på Tradera......så den dåliga dagen idag började egentligen  igår....
Nu lägger jag det bakom mig och gör en nystart!!
Kramizz.

Solig höstdag!!

Jag bara ÄLSKAR hösten, med alla devackra färgerna och den underbara luften. den är liksom krispig....jo den är krispig.
Alva kom på i bilen in till dagis i morse att hon inte tycker om: Se mig gör mig,  längre ( Se mig, hör mig, med Linda Bengtzing) Hon tycker om Amy Diamond mycket bättre, för hon glittrar...
I måndags hade Anton haft fadderstund i skolan, de gjorde fadderarmband till varandra. Jag förstår Anton att han inte vill gå själv till bussen på morgonen....jag har tagit sällskap med honom ett par morgnar, och det är ganska många STORA
barn som oxå står i kön, min lilla Anton ser så liten ut. Igår var det en tjej som ståt bakom Anton i kön som sa att : Jag tycker inte om dom där små.....de bara förstör....åhhh grrr!! Jag kände hur arg jag blev....det var ju såna där små som min underbara lilla Anton hon menade, men det var väl så man kände när man gick i trean och de från lekis visade sig på skolgården.....jag kommer inte riktigt ihåg.

På lördag ska jag hoppa in lite extra på Apoteket...haha, Göran var in och frågade snällt om jag skulle kunna tänka mig att knäcka extra någon lördag lite då och då......ja, det kan jag!

På lördag är det Ljusmanifestation på torget i Sala, de som köper marschaller skänker även en slant till Rosa Bandet. Emma, Adam och jag ska sjunga några låtar och så är det en gospelkör, och någon som ska prata lite. Det blir nog vackert.

Många kramar!!

Tja!!!

Ikväll blir det Östervåla efter jobbet, Emma, Adam och jag ska sjunga.
I helgen har vi haft 4- års kalas....kommer bilder sedan.
Ser fram emot lördag...30+ och förfest med Tobias....det var länge sedan...hihi.
Sedan på söndag ska vi till Sätrabrunn....myyys!!!

RSS 2.0