Färdig!!

Nu har jag bytt bloggaadress, från och med igår kan ni läsa mig på http://hortans.blogspot.com

VÄLKOMNA!!

Ormen kryper i gräset....

När vi satt på vår uteplats och fikade, såg jag plötsligt hur en skata leker med något....en orm!! Jag går ut och inspekterar, det är en svart orm med gula fläckar på huvudet, in och Googla....Svart snok kommer vi fram till att det är.



Lite bilder.

Vi var upp Till Örnstugan igår, som jag sa tidigare, här kommer lite bilder.

   

Sedan vill jag ge er en bild på vårt andra fotbollsgeni i familjen:

 samt rapparkillen:


Solig dagen efter.

Nu har vi klarat av frukosten och barnen är ute och leker och spelar fotboll. Det blev en härligt sen långfrukost, snart ska jag ta en dusch och sedan försöka få med mig fru Olsson på en promenad ( brukar inte vara så svårt ). Nu går Tobias ut med Sebastian i vagnen och telefonen ringer....det var svärmor som har en helhelg i Stockholm med sin man. Nu skulle de snart upp på Globen och sedan bada lite relaxbad.





Tre av mina älsklingar efter en mysig sovmorgon.

Hoppas ni får en underbar dag!!

Glad midsommar!!

Nu har vi ätit en god midsommarmiddag med familjen Olsson från Heby. Vi började dagen med sill lunch och sedan tog vi en promenad till Örnstugan och dansade lite runt stången och köpte lotter. När vi fikade passade vår yngste herre i familjen på att knycka åt sig en bulle som han åt med stort leende.

Alldeles nyss kom jag på honom med handen i jordgubbsskålen och munnen full med jordgubbar.

Vi har haft en underbar dag med trevligt sällskap och värmande sol.

Tack för en härlig dag!!

Bus i Axvall.

Ja nu är vi här, det var en lång resa igår. Vi stannade i Västerås och åt på Pizza Hut med Tobias och Anton och Noah. När vi var nästan klara så vällde det in en hel fotbollsklubb och jizez vilket surr det blev!

När oljan var påfylld och barnen mätta så började vi vår färd mot Axvall, snart sov både Alva och Sebastian och jag bestämde mig för att köra så länge som möjligt. Jag körde förbi mitt kaffeställe och när det var 3 mil kvar vaknade Sebastian och var sååå ledsen så det var bara att köra in på en rastplats och fylla på lite ( amma ) sedan fick han lite kex och allt var frid och fröjd.

Vi var ganska trötta när vi kom fram, Sebbe fick gröt och ett bad och somnade ganska snabbt sedan och Alva somnade i soffan.

Nu ska jag hjälpa syster lite med barnen, vi hörs och syns!!

RSS 2.0