Loppis på Stampers.

Härom veckan kom Anton på att han ville tjäna lite pengar....så han samlade ihop lite leksaker. Bad mig skriva en skylt
och ställde upp allt på ett bord på vår garageuppfart. Till en början så satt Anton och hans kompis Noah och väntade på någon som ville köpa....senare på dagen kom kusin Hanna ( de är på bilden ) och hjälpte Anton.
I slutet av dagen konstaterade Anton att det inte hade varit så högt kundtryck, det var ingen som ville handla, men han kom på vad det berodde på....det var ju gratis....

 

JAAAAAA!!!!!!!

Jag fick jobbet som jag sökte! Det var 200 stycken sökande....och så vill de ha mig....jag är såååå glad!!
Till en början var det lite nervöst, egentligen har jag 3 månaders uppsägningstid, om de inte kan få tag i en vikarie tidigare. Igår ringde min chef och sa att det hade ordnat sig....det var tur för jag hade skrivit på papprerna till det nya jobbet..hihi.
Så den 19 september avslutar jag min karriär på apoteket och börjar på Gallerian på Sala Optik den 22. Vi öppnar den 25, då det är invigning av hela gallerian.....det är såå spännande och lite läskigt.
Återkommer lite senare....hej då!

De vill ha mer!!!

Yes....när jag öppnade min inkorg idag, så har jag fått mail från min blivande  =) arbetsgivare!!
I min ansökan hade jag inte skrivit så mycket om  tidigare erfarenhet och så....tänkte att om de är intresserade av mig så hör de av sig...och det gjorde de!!

Är ju lite av en novis på ansökningar känns det som...har ju jobbat i snart 9 år på samma ställe haha.

Vinn en väska!!

Om du vill vinna en supersnygg, användbar och praktisk väska...gå då in på länken här till höger..."Vinn en väska" och lägg till en kommentar, så är du med och har chansen att vara den som vinner!!

Liten vilding...

Ja....inte bara en vilding. Vi har ju faktiskt två. Nu får vi  betala priset för att vi inte har haft några specielle läggrutiner under semestern. Anton och Alva blir hyper när klockan börjar närma sig läggdags....Tobias och jag försöker hålla oss lugna...ikväll blev det inte så tokigt ändå. Nu sover båda i sina sängar.
När jag tänker efter är det inte så konstigt att de stimmar lite. Anton har ju precis börjat på fritids ute i Kila, och så har han fått en ny säng, sen ligger det nog någonstans i hans bakhuvud att han längtar tillbaka till Axelsäng....han ville åka in en sväng där idag när jag hade hämtat honom från fritids.

Alva hade förmodligen sovit lite för länge på dagis idag...ska säga till fröknarna att det räcker med en 30 minuter ungefär.

Nu ska jag gå och ta mig en dusch....sedan gå och sova för jag är helt slut....gääääsp!!

       

Foto taget av Wilma                Sjörövartjej hos Addam och Lena.

Bröllop i trädgården.

I lördags 9 augusti var jag och Tobias till Heby, på MArtina och Jerkers bröllop/30-års fest. Det hängde regn i luften hela eftermiddagen, vi stod samlade på deras uppfart. Så började Sartez att spela och sjunga en sång av Thomas Di Leva, och Martina och Jerker kommer gående fram till prästen. De var så vackra....se själva..
 

Redan när de kom och gick började tårarna rinna ner för min kind...ojoj.

Efter vigselakten minglade vi lite och skålade för brudparet, sedan drog lekarna igång, det var stävelkastning, spotta geléråtta, kasta pil och andra lekar. Vi hann inte färdigt för efter en liten stund började regnet strila från himmlen. Då gick vi in till borden som stod uppdukade i garaget, där åt vi förrätt och trubaduren höll musikquizz....det var skoj, sedan fortsatte kvällen med massor av tal och spex, bland annat den här roliga leken...

Det var verkligen en lyckad kväll....speciellt eftersom alla i vårat tjejgäng kunde komma. Vi är fem stycken som har hållit ihop sedan högstadiet....eller egentligen enda från lekis, men i lite olika konstallationer.
Här kommer lite bilder på mina tjejer...(Martina är en av dem )
   
Eva och björn                    Sandra, Pella, Marcus    Björn och Alejandro.



Fortsättning på festen...

Ja, efter lekarna på Annerdal så fortsatte festen hela natten!! Här kommer lite bilder.
.
   
 

Jag vill tacka min man och Andreas för en rolig fest!!
Det ser kanske bara ut som att det var syskonen Hortans som var på festen...men så var det ju inte, men jag vill inte bara slänga ut kort på vem som helst utan att ha frågat först.

Väntan....

Ja, jag har väntat och väntat på ett telefonsamtal hela dagen. Jag har sökt ett nytt jobb, och ansökningstiden har gått ut....så jag har gått som på nålar hela dagen på jobbet. I och för sig så gick tiden ut igår (söndag) så det är kanske att hoppas lite för mycket att de ska ringa redan idag...haha. Så fort personaltelefonen ringde idag slog hjärtat ett extra slag....det känns som att just det här jobbet är min enda chans bort......inte för att jag vantrivs med mitt jobb idag, men jag känner att 8 år räcker, jag vill göra något nytt.

För att återgå till förra helgen så kommer här lite bilder från festen efter lekarna.....vi höll igång långt in på morgontimmarna, jag kom i säng 04.40.

30-års fest!!

Här kommer lite bilder på gänget som var på festen först.
   

Det var 2:a augusti som Tobias och Andreas ( Bobo ) hade njudit till fest på Annerdal i Sala. Vi började leka lite innan regnet vräkte ner från himmlen och vi flyttade i och åt och drack.


Nu ska jag kika lite på en film med min man...men jag återkommer lite senare med lite fler bilder.

Nu är det mycket.

Inom loppet av bara ett par veckor har flera i min omgivning hastigt ryckts bort från denna jord. Det fick mig igår att börja tänka på mina allra närmaste och jag kände hur paniken började växa inom mig. Jag vill inte ens tänka tanken, men igår runt 23 tiden då kom alla tankar, jag försökte mota bort dem, men de härjade fritt.
På något konstigt vis så är det alltid efter 23 som alla funderingar poppar upp....är hjärnan inställd på kaos just den tiden, för det är vad som händer...det blir kaos i mitt huvud.

Jag började oxå att tänka på vad jag skulle säga till min chef....att jag inte trivs på jobbet längre, känner mig överflödig och okreativ. inte det minsta motiverad till att göra något alls.
Det slutade med att jag låg i mörkret och fällde några tårar, det kände lite bättre när jag kände Antons lilla hand stryka över min arm, och höra hans lugna andetag.

Idag ska han tillbaka till Kila skola och hälsa på, inför starten på måndag. Han vill inte börja i skolan säger han, tror att han har lite prestationsångest, vet inte riktigt vad som väntas av honom, vi har nog sjåsat upp det hela lite...det är ju faktiskt inte skola riktigt än, lite mer fritids större delen av dagen.
Ikväll ska jag och Anton beställa lite kläder till hösten på HM, Alva ska oxå få lite, det är mycket lättare att beställa åt henne, hon är inte lika kinkig än. Anton gr det inte att shoppa spontant till längre, han vägrar att ha på sig det mesta. I sommar har han bara haft ett par militärshorts och varvat mellan de två sverigetröjorna som han har och spelar fotboll i i vanliga fall. Men ikväll får han vara med och välja själv.

Hej!!

RSS 2.0