Sommar!!

Härlig lunch ute i det underbara vädret. Anton och Alva har varit på Ösby idag och tittat på djuren och haft det mysigt, hoppas jag.

Är glad, för jag har gett bort en lördag tillen jobbarkompis, så att jag , Emma och tjejerna kan åka ner till Annika i Skara...tjohoo!!

Ikväll är det fotbollsträning för Anton igen, han tycker att det är jätteroligt, min lilla gullgroda som fyller sex år på lördag.

Nu är jag tillbaka!!

Ja, här har det inte blitt uppdaterat på läänge....och vad beror det på då? Jo vi har flyttat till Stampers, och nu är vi äntligen färdiga...tjohoo!!
Igår var Lena, Addam och tjejerna här och firade in våren med oss, grillpremiär och en tur ner till majbrasan, trevligt värre. Visst, våren hade kunnat visa sig från en liten bättre sida, än med duggregn, men alla var på bra humör och barnen trotsade duggandet och hoppade studsmatta från det att våra gäster kom tills att vi åkte ner på stan. Ja det förstås, lite mat däremellen. Barnen orkade inte med så mycket mat, för i deras små magar låg det kalla korvar i långa rader.
Ja just det en till premiär var det....smulpaj med rabarber och vaniljglass...Mums!! Lena hade lyckats få med sig några späda rabarberstjälkar från sin trädgård, jag hade köpt mina på Åkrahallen.....kanske inte så miljömedvetet, tror inte de var svenska...men pajen var supergod.
Sådär nu vet ni att vi lever och mår bra i alla fall...ha det gott till nästa gång..hej, hej!!

RSS 2.0