Underbart med sol!!

Idag gick vi upp ganska sent, vi kom hem vid tvåtiden inatt, efter en trevlig kväll i Uppsala.
Vi åt frukost och gick sedan ut i solen en sväng jag och Tobias, blev inte mycket gjort här hemma, men det var skönt att bara slappa. Vid halv två hämtade vi barnen hos farmor och farfar, sedan åkte vi upp till gruvan och strosade runt, det var gruvans dagar. Vi gick på skattjakt, tittade på lite djur, var in på polismuseet och såg gycklare som jonglerade med eld.


Skogens gula guld.

Det blev en liten svamppromenad igår, jag och lillebror tog en sväng i skogarna i närheten. Klockan blev så mycket, arnen hade hållt igång hela dagen med fiske och bad så efter maten däckade båda två i soffan medan vi dukade av bordet.

Vi hittade ingen svamp först, bara en massa blåbär, så vi funderade på om vi skulle ge upp svampen och bara plocka är, men nej vi fortsatte leta svamp, men efter ett tag så började jag plocka i lite blåbär ändå i hinken och då tog det inte många minuter innan jag hittade min första kantarell....tjohooo!!
Det blev inte någon full femliterskorg med svamp, men några små fick följa med hem i allafall och nu är hoppet tänt, kan jag hitta svamp en gång så kommer jag hitta mer en annan dag, i en annan skog.

Lugg.....

Hur gör de?? Frisörerna.....ja förmodligen tränar. Imorse ångrade jag nästan mitt beslut att klippa lugg. Det som hände när jag försökte platta den morgonrufsiga luggen var att den stod rätt ut, jag plattade och plattade, och efter en kvart fick jag den hyfsad, fast inte i närheten av hur den såg ut igår när jag kom från frisören....haha.

Imorse hade jag ont i magen, som sendrag och det höll i sig säkert en timme....ajajaj, men jag låg kvar i sängen tills det kändes bättre och nu känns det bra. Har även märkt att jag inte kan promenera som förut, då känns det som att någon kör in en kniv och vrider om i de nedre regionerna......hua!! Fick låna ett bälte av en god vän, men det höll inte ihop höfterna som jag ville, så jag ska höra med en annan vän ( jo jag har faktiskt fler än en ) om hon har sitt bälte kvar som jag vet är i en annan modell.

Igår var Anton och fiskade med Tobias, han fick en liten, liten aborre, som de skulle ta hem till katterna....men de ara sniffade lite på den och gick därifrån.....

Ha en bra dag, ser ut som att jag får bege mig ut i svamppskogen själv ikväll.

Svisch!!

Ja det går så fort, nu går jag in i vecka 34, har gått 33 hela veckor med lillen i magen. Det är otroooligt.
Ny frisyr har jag oxå, klippte lugg och jämnade ut håret lite, har fått för mig att jag nu vill ha långt hår igen, så nu ska här sparas.

Tobias håller precis just nu på att köpa torktumlare, jag var ner på lunchen och han mötte upp, vi pratade lite med "vår" säljare, det känns som att han är våran, vi köpte tvättmaskin tidigare i somras och nu har tumlaren gjort sitt. Ja, jag vet att det är lite lyxigt, men vi vill unna oss lite lyx i vardagen, det är så härligt med nytumlade handdukar. Fast det förstås....på sommaren finns det inget bättre än att krypa ner i en renbäddad säng med lakan som har fått torka ute på klädstrecket......mmmmmmm.

Hoppas ni får en bra dag, själv är jag sugen på en tur i svampskogen, men idag jobbar syster som jag hade tänkt få med mig ut, så om vädret håller i sig blir det kanske en tur imorgon.

Liten mage...

Hjärtljuden på liten lät bra idag, när vi var hos barnmorskan. Magmåttet låg lite under kurvan, så det tyckte min BM att vi skulle hålla lite extra koll på så att den i forrtsättningen växer som den ska. Man jag är inte orolig, har legat under "normalkurvan" med både Alva och Anton, och de mår ju hur bra som helst idag.

Det sprattlar och bökar runt för fullt mest hela tiden.

Ha en bra dag!!

RSS 2.0