Lite bilder från Skara helgen!!

Nu då, gör jag ett nytt försök att lägga ut lite bilder från vår underbara helg i Skara
.
Oj, oj, det blev en hel drös...hihi!!
Vi hade en helt underbar helg, och nu är det lika roligt igen....Annika och Alexander har kommit upp på besök, vi får aldrig nog av er!!!

Kaos!!

Ja, det började ju som en bra torsdagsmorgon. Sängen var så skön att ligga i så vi stannade där till klockan 8, skulle ha gått upp när klockan ringde. Ner i duschen, Alva var redan nere, Anton låg kvar uppe i sängen och mös. Jag plockade fram kläder till lillfröken som hon klädde på sig utan protester, jag fick oxå på mig kläderna sedan kom Anton ner och tog på sig sina kläder. ( underbara barn )
Frukost var det dags för sedan....Anton ville ha prickis med paprika och mjölk. Alva yoghurt och cornflakes, men när hon såg att jag hade müsli ville hon oxå ha, och honung på en sked. Sedan satt de och retades och tjafsade, Alva åt ingenting förrän jag matade henne, sedan började hon själv.
Nu började jag bli lite stressad, egentligen bara mitt eget fel, jag hade kunnat gå upp tidigare. Det kände barnen av så de började masa....och jag blev ännu argare och blev en monstermamma, tycker inte om mig själv när monstret anfaller, inte barnen heller.
När vi var färdiga för bilen så hittar jag inte nycklarna, jag visste att de skulle ligga i min väska...men efter mycket letande och lite svärande inombords tittar jag i bilen....mycket riktigt, där låg de, i den låsta bilen.
Som tur var så hade vi en reservnyckel till huset, så jag kunde ta ut Antons cykel från förrådet så vi cyklade till dagis och jobbet. Jag började jobba 9.30, klockan 9 lämnade vi Stampers, och 9.35 var jag på jobbet. Oj oj vilken början...hihi. Nu känns det bättre. Kram kram på mig och mina underbara barn och min man.

Regnig onsdag.

Ja, då var jag inne då....igår hade hjärnan tagit paus och jag kom inte in här på min blogg. Bara för att jag hade tänkt lägga ut lite bilder från vår helg i Skara. Men då får jag göra det ikväll istället. Den som väntar på något gott...

Igår kväll när jag skulle natta barnen så var Alva helt tvärt emot. Anton somnade på en gång huvudet landade på kudden, men inte Alva, nehej då. Hon var törstig, hon ville inte sova, bäddade ute i hallen, bytte cd-skiva ett antal gånger. Sedan hörde jag hur hon stängde dörren, vad bra, nu somnar hon. Nejdå....en liten stund senare när jag går upp för att titta, är hela hennes säng full med dockhår...hon hade hämtat en sax och klippt av sminkdockans hår.....det var sååå långt sa Alva.
Till slut efter några utbrott från min sida och mycket lirkande så somnade hon sött till Lotta på Bråkmakargatan.

Nu ska jag göra lite nytta här på jobbet, varorna kallar. Kramelikram!!

Solig sommardag!

Visst är det underbart när solen skiner, bara jag slapp vara inne och jobba. Det är så mycket jag vill göra hemma, till exempel så lite mer salladsfrön.De jag sådde för några veckor sedan behagar inte komma upp...kan bero på att det var för gamla frön...hihi. Ska köpa lite fler idag och göra ett nytt försök.
Ikväll ska jag och Birgitta ( jobbarkompis ) hem till Lillan och umgås lite, trevligt trevligt.
I helgen fyllde ju Anton sex år, har bilder på datorn som ligger och väntar på att komma upp här på sidan.
På fredag åker vi till Skara, jag, Emma och tjejerna och kanske Alva, det beror på om morfar följer med eller inte.

RSS 2.0