Vattkoppor.

Förra söndagen på väg hem från Skara, kände A att han hade en prick i nacken, jag trodde bara att det var en liten plita, men på tisdagsmorgonen när han vaknade så var hela han full med vattkoppor. Vi hade ju åkt till Heby till våra goda vänner ett par veckor tidigare för att smitta ner oss....har varit osäker på om han har haft det förut, flera gånger har han haft svårdefinierade prickar. Men nu är jag HELT säker han har inte haft vattkoppor tidigare.

Det lev en lindrig släng ändå, visserligen är hela A full med blåsor, men de kliar inte och han har bara haft lite feber.
Nu väntar A på att hon oxå ska få "vattenkoppor", hon frågar spänt varje morgon....-Mamma har jag fått "vattenkoppor" nu.
Men de enda prickar hon har är myggbett.

Ikväll är det grillkväll ute på klubben, först ska jag vara taxi till Vittinge åt syster med väninna som ska på fest.
Imorgon är det stora dagen, A fyller 7 år! Han har längtat och räknat ner, så nu äntligen!!

Fryser...

Ja, usch vad jag fryser. Solen lyser ute, men här inne är det så kallt att jag önskar att jag hade en stor tjock stickad tröja att ta på mig. Men det var ju inte det första jag tänkte på att ta med mig imorse när solen sken från en klarblå himmel och termometern visade på 18 grader. så nu sitter jag här med en stor kopp hett té.

Helgen har varit underar, den började redan förra onsdagen så det har varit lite svårt att hålla reda på när det egentligen var helg...haha. Efter jobbet tog jag A och A till frisören, och så inhandlade vi lite bilpyssel inför resan ner till Skara....eller Axvall.
Väl framme hos lillasyster med familj så orkade vi i princip bara plocka in våra grejer och sedan hoppa i säng för att försöka sova, vilket var lättare sagt än gjort. Det var nämligen två busiga hundar som stökade omkring nere i källaren och som gärna vill komma och slicka och trava omkring på oss i bäddsoffan. Och så låg jag och var rädd att det skulle börja brinna....hade inte sett något brandlarm, så jag vågade inte stänga dörren till vårt rum, för skulle det börja brinna så skulle hundarna komma inspringande och väcka oss innan vi dog av kvävning.....ojoj, vad tankarna kan rusa iväg.

Stort grattis till vår lilla TV-kändis!! Lillkorven var dock inte så nöjd med att se mamma i TV-rutan, spelade ingen roll att hon var där för att skrapa fram storvinsten...så han blev väldigt nöjd på lördag eftermiddag när vi hämtade dem vid tåget.

Grattis till Adam som redan nästa helg åker tillbaka till Skara för att vara med i kareokefinalen....vi håller tummarna!

Slutligen ett stort grattis till en liten vän som precis har blivit mamma!


Brunett ska det va, brunett vill jag va!!

Ja, nu har jag äntligen fått tillbaka en passande hårfärg, blond är inget för mig....haha. Emma kom med färgen ganska omgående och jag skuttade in i badrummet på en gång, in som en färgpalett och ut som en brunett....hela jag kände mig lugn och harmonisk efter färgskiftet, tänk vad lite hårfärg kan göra.

A har tappat sin tand!! Fick ett mms av lillebror som är barnvakt idag, med en leende A och en stor glugg i överkäken, det är hans andra tand som han tappar, en drog han ut hos tandläkaren.

Ikväll är det av till Heby och Addam, Lena och tjejerna, det är schlager, schlager, SCHLAGER!!!! Jag håller alla tummar jag kan för Marlena....tror att hon har bra chans att komma högt upp, kanske till och med vinna hela kalaset! Heja, heja, heja!!!

Misslyckat!!

Igår hjälpte min käre man mig att slinga håret....resultat?? Till att börja med hade T lite svårt att hålla sig för skratt när han såg mig smyga omkring i slinghättan. Sedan tog det ca en och en halv timme att pilla ur slingorna....T är noggrann. Så han fick ut större delen av håret faktiskt...så med tanke på att det inte är så stor mängd slingfärg med i förpackningen, är ju inte tänkt att täcka hela året så är resultatet inte så konstigt. Jag är ljusblond i vissa slingor, men bara en liten bit....sedan drar det åt mer orange/röd/brun......jag är inte nöjd. Men T ska ha stort tack för han kämpade på som bara den....hihi.

Snart kommer syster hit och hon ska få ta bilen och åka ner till Åkrahallen som tack och lov öppnar 8 och köpa mörk hårfärg....håller tummarna att det blir bättre.

Ladies night...

Oj, var, det verkligen en hel vecka sedan jag var in här på bloggen....nästan så att jag skäms. Men, så är det när man har mycket att göra jag har prioriterat annat.

Igår hade Gallerian Ladies night...spännande. Klockan sex stängde vi och halv sju slog vi upp portarna igen, men endast för tjejer. Flera av butikerna hade olika erjudanden. Vi bjöd på det ena glaset....joho och vissa kunder fick faktiskt upp till3000 kr rabatt, inte illa!!
Utanför oss hade Puls aerobics lite uppvisning, oj vad det spratt i de gamla aerobicsnerverna....men nuförtiden blir jag ju nästan anfådd av att åka uppför rulltrappan.
Kvart över nio igårkväll fick jag åka hem, då var mina fötter trötta, tur att jag hade rotat fram mina stödstrumpor annars hade jag stolpat till bilen med ben som trädstammar.

Vi har ett nytt husdjur....snigeln Anton, Alva har tagit in honom. Inatt sov han på vardagsrumsbordet, imorse tog Alva upp honom på sitt rum och satte in honom i sitt slott och vips så var han borta. Jag vet inte om han har kommit fram ännu.

När Tobias skulle hämta Anton på fritids nu på eftermiddagen så var han inte kvar....hoppsan! Jag hade glömt att tala om att han skulle åka hem med Noah idag, jag är som sagt lite trött.

RSS 2.0