Grattis Tindra!!

Idag fyller Anton och Alvas kusin Tindra uppe i Avesta 3 år, hurra, hurra, hurra, hurra!!
                Klicka för stor bild                                                        
Vi ska ta oss en tur upp framåt kvällen när jag slutar, resten av helgen är nämligen fullbokad. Vi ska passa på att ta med oss sängen Kura som vi har till salu på Blocket, det är nämligen en familj från Falun som är intresserade. De hade tänkt att komma till Sala ikväll, men det blir ju lite närmare om de kommer till Avesta och tittar på den istället.

Idag har Alva piratfest på kyrkis, vi har inte några piratkläder, men hon är Pippi Långstrump, hon har ju en pappa som är pirat. När vi kom till kyrkis så hade kyrkisfröknarna gjort så fint, av en sängstomme hade de gjort ett piratskepp, döpt till Hoppetossa och en liten Herr Nilsson hade de oxå. Alva var lite tveksam när hon såg att alla andra var pirater, eller det fanns en katt bland alla pirater. Men när hon fick gå in med Sandra så gick det bra, de skulle få glass med strössel.

Anton gjorde sig i ordning i flygande fart och höll koll på klockan och konstaterade att han var ute i god tid.....men någon frukost orkade han inte med, för han hade varit i frysen och nallat köttbullar....buse!! Så blir det när jag ligger och drar mig, han gick upp med Tobias klockan fem.

Kommentarer
Postat av: Anonym

den sängen kunde ju vi ha köpt:D

2009-04-24 @ 20:50:38
URL: http://mma87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0