Skoköpardags!!

Idag har dagen kommit som Alva har längtat efter, vi ska åka till Gåvan och köpa skor på Karlssons, när vi var där annadag påsk hittade hon ett par rosa springskor med glitter på som hon väldigt gärna ville ha. Så idag på vår lediga dag ska vi åka dit och handla och hälsa på morfar och Zeb oxå. Vi passar på att göra det nu på förmiddagen innan Anton slutar skolan.

Igår flyttade vi om på barnens rum, Alva fick tillbaka den bruna växasängen och jag flyttade om de andra möblerna, resultatet blev riktigt bra, det tyckte Alva med. Antons stora loftsäng monterade vi oxå ned, vi hade tänkt att sälja den, men vi upptäckte en stor spricka i ena benet ända uppifrån och ner till golvet, så den åker på tippen. Sedan flyttade vi på garderoben och skrivbordet och ställde in Tobias gamla 120 säng.
Han sov i sin säng hela natten, och hade gärna legat kvar en stund till i morse. När jag var nere och gjorde i ordning frukost var han kvar uppe och bäddade sin säng.

Vi var till Norberg igår och tittade på en barnvagn, en duovagn, Emmaljunga från 2005. Den var jättefin, så vi köpte den!! De som sålde den hade använt den till sin son och hade sparat vagnen till nästa barn, men då blev de tvillingar så det var bara att köpa tvillingvagn. De ville ha 2100 för den, men vi ( Tobias ) prutade ner den till 1900, det var ett superpris tycker jag.


Jag lämnar lite bilder från påskhelgens alla äventyr.

     

 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej kul att han sov så bra i sängen, fina kort. bra pris på vagnen kram

2009-04-20 @ 09:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0