Underbara barn!!

Javisst!! Våra två små underverk, eller, ja de är inte så små längre men fortfarande lika underbara. Igår var vi till Västerås och handlade lite grjer till Alvas rum, det blev ett ord från IKEA, Lack och två små Mammutpallar, så hon kan sitta där och rita istället för i sängen. På Billiga Nisse hittade vi en sänghimmel för 40 kr med blommor och små dockor på.

Hon ville inte somna i sängen igår, hade svårt att komma till ro, medan Anton somnade nästa på en gång. Alva somnade med oss nere i soffan, sedan bar vi upp henne i sin säng, där sov hon till fem imorse, sedan vid sex tassade hon tillbaka till sin säng och sov till sju. Först hade hon smugit in till Anton och kikat lite på honom berättade hon för mig på väg till dagis.
Anton sov hela natten, med katterna och en hel hög med nallar som sällskap, vaknade imorse med ett stort leende på läpparna, det är så härligt!!

Igår köpte vi en ny rockring till dem och en cykelkorg till Alvas cykel, Anton fick en sorts gubbe med ett magnetiskt kort till som får gubben att gå från boll till gubbe/monster. Det är någon ny inneleksak, typ gogos, men lite mer avancerad ( läs dyr )

Jag hoppas att min huvudvärk snart ger sig, intar just nu en kopp kaffe och en banan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0