Lördag med familjen.

I förmiddags var vi på familjedag i Sockenkyrkan, det började med en liten gudstjänst, med en kantor som absolut envisades med att spela allt på orgel. Utgångsmusiken fick till och med några barn att bli alldeles vettskrämda, han brakade på allt han hade.

Sedan invigde vi den nya lekparken med pommac och salta pinnar, och efter det var det korvgrillning, ansiktsmålning och såpbubbleblåsning för hela slanten. En riktigt trevlig dag!
En stor dag för Kalle var det oxå, hipp hipp hurra, det är ju Kalles 80-års dag, så vi var i sockenstugan och firade honom med mat och tårta, vi har precis kommit hem därifrån.

Anton var sååå anti allt var kalas och familjedag hette imorse, men nu såhär i slutet på dagen framför Sunes jul och lite myspys i soffan, så verkar det som att det har varit en riktigt bra dag ändå. Han har spelat fotboll med Viktor och grabbarna i flera timmar.

Magen då, jo den är kvar, liten enligt de flesta, ganska mycket ivägen ändå enligt mig. Det är en livlig liten krabat därinne iallafall, full fart från morgon till kväll. Har inte haft några känningar om att något är på gång än i allafall, men om man ska gå efter när Anton kom så kommer vi åka in till Västerås inatt....men det tror jag inte för det är lugnt.

Kommentarer
Postat av: Farmor

Fint skrivit från Tinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndrfaaa

2009-09-06 @ 15:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0